villkor & betalning

VILLKOR I KORTHET

Vi är försäkrade för din och vår trygghet.

Töm din bil innan du lämnar in den för bästa resultat.

Lämna inga värdesaker i bilen vid inlämning.

Vi kontaktar dig i förväg för godkännande av eventuella tillägg, utöver det du beställt, om det behövs för ett bra resultat.

Säg till om något är extra viktigt för dig, som du vill att vi fokuserar på, annars försöker vi få till en prisvärd helhet med varje paket som grund. Det kan innebära att vissa delar utgår för att få mer tid till sådant som gör större skillnad för dig som kund. Handsfack/flak/skåp ingår ej i grundpriserna.

Motortvätt sker alltid på förfrågan och på kundens risk. Vi ansvarar ej för icketäta komponenter eller skador till följd av motortvätt.

Vi lägger ut bilder löpande på Instagram och Facebook samt vår hemsida för att visa våra jobb och hur vi arbetar, om inte annat är överenskommet tar vi alltid bort registreringsnummer på bilarna vid publicering.

Glöm inte att avboka senast 24 timmar innan bokad tid för att undvika debitering på halva bokningskostnaden.

Önskar du se kompletta villkor, maila info@9ine.se och efterfråga dessa. 

Vill du få fast pris på din bil innan inlämning, kontakta oss via kontaktsidan för fast pris utifrån dina önskemål om resultat och bilens förutsättningar.


BETALSÄTT PRIVATPERSON

Betalning sker med Swish eller kortbetalning vid uthämtning av bilen hos oss. Privatpersoner kan ej få faktura. Vi lämnar ej ut bilar förrän full betalning är erlagd.


BETALSÄTT FÖRETAG

Företag kan betala med Swish, kort eller ansöka om att bli fakturakund. Kontakta oss vid intresse av att bli fakturakund.

Using Format