FÖRETAGSBILEN

Som företagare blir bilen även ditt ansikte utåt, gör ett bra intryck genom att komma i en fräsch bil på dina kundbesök och leveranser! Som ett plus är din firmabil en ännu bättre reklampelare på parkeringar och vägar när den hålls ren. En ren bil visar att du tar hand om företaget! 

Lägg din och din personals fokus och energi på er expertis, så tar vi hand om fordonsparken. Bilen blir trevligare att åka för både personal och kunder som följer med er, en fräsch bil representerar er likväl som snygga och rena arbetskläder.


ENKEL BILVÅRD FÖR FÖRETAGARE OCH ENTREPRENÖRER

Vi erbjuder en lösning på enkel skötsel av företagets bilar. Låt oss sköta tvätt och städning av företagets fordon. Vid behov eller en gång i månaden t.ex. Vi är även behjälpliga med att se till att däcktryck är rätt, fylla spolarvätska och kolla oljan i samband med tvättar. Vi hittar lösningar i tid och frekvens som passar er för att ni ska kunna nyttja era fordon utan avbrott i verksamheten.

Hämta och Lämna-service ingår för företag i Luleå och vi kan anpassa när tjänsten ska utföras för att ni ska kunna nyttja era fordon som önskat.


BETALSÄTT OCH PRISSÄTTNING FÖRETAG

Vi erbjuder 20 dagars faktura till företag. Prissättning för företag ligger ca 25% högre än mot privatmarknaden på personbilar/SUV/PickUp/Minibussar för enstaka bokningar. Vid löpande avtal kan vi hitta mer prisvärda lösningar för både stora och små volymer av fordon. För övriga fordon än personbilar/SUV/PickUp/Minibussar, kontakta oss för offert. Det finns fyra huvudsakliga anledningar till annorlunda prissättning mot företag på de vanligast förekommande fordonen. 

  • Vi vet att företagares tid är knapp och värdefull, vi erbjuder därför alltid fri Hämta & Lämna-service inom Luleå på alla tjänster företag beställer över 1000 kr exklusive moms per bokning.
  • Som företagare får du prioritet i bokningar, vi vet att din tid är värdefull. 
  • Företag kan göra avdrag för moms, vilket våra privatkunder ej kan göra. 
  • Vi erbjuder fakturering till alla företag. (Godkänd kreditkontroll krävs.)


Using Format