FÖRETAGSBILEN

Som företagare blir bilen även ditt ansikte utåt, gör ett bra intryck genom att komma i en fräsch bil på dina kundbesök och leveranser! Som ett plus är din firmabil en ännu bättre reklampelare på parkeringar och vägar när den hålls ren. En ren bil visar att du tar hand om företaget! 

Lägg din och din personals fokus och energi på er expertis, så tar vi hand om fordonsparken. Bilen blir trevligare att åka för både personal och kunder som följer med er, en fräsch bil representerar er på samma sätt som snygga och rena arbetskläder.


ENKEL BILVÅRD FÖR FÖRETAGARE OCH ENTREPRENÖRER

Vi erbjuder en lösning på enkel skötsel av företagets bilar. Låt oss sköta tvätt och städning av företagets fordon. Vid behov eller en gång i månaden t.ex. Vi är även behjälpliga med att se till att däcktryck är rätt och kan toppa upp spolarvätska samband med tvättar om du önskar. Vi hittar lösningar i tid och frekvens som passar er för att ni ska kunna nyttja era fordon utan avbrott i verksamheten.

Vi erbjuder även Hämta och Lämna-service inom Luleå och vi kan anpassa när tjänsten ska utföras för att ni ska kunna nyttja era fordon som önskat.

Vid löpande avtal kan vi hitta prisvärda lösningar för både stora och små volymer av fordon. För övriga fordon än personbilar/SUV/PickUp/Minibussar, kontakta oss för offert.


Using Format