lackskydd/polering

POLERING & LACKSKYDD

POLERING NIVÅ 1

Vi polerar upp glansen till max, de minsta reporna försvinner i samma steg. Sedan läggs vax eller lackskydd.

Mer info: Passar dig med ny bil eller en lack i mycket fint skick eller dig som mest önskar en fin glans och lättvättad bil. Behandlingen tar endast bort de minsta reporna, fokus är istället glans. Noggrann tvätt och dekontaminering av lacken görs för att förbereda lacken för polering. En glanspolering görs sedan med en polish för att få fram en fin glans innan vi lägger ett avslutande skydd.

Avslutning med keramiskt vax - Pris på förfrågan

Avslutning med keramiskt lackskydd - Pris på förfrågan


POLERING NIVÅ 2

Hela bilen poleras med rubbing för att få bort repor. Sedan polerar vi glansen till max innan vax eller lackskydd läggs på.

Mer info: Passar dig med en matt eller lätt repad billack. Behandlingen tar bort ytliga repor och ger en lättvättad yta. Noggrann tvätt och dekontaminering av lacken görs för att förbereda lacken för polering. En rubbing görs få bort ytliga repor och sedan glanspolering med en fin polish för att få fram en fin glans innan vi lägger ett avslutande skydd.

Avslutning med keramiskt vax - Pris på förfrågan

Avslutning med keramiskt lackskydd - Pris på förfrågan


POLERING NIVÅ 3

Här polerar vi hela bilen med rubbing i flera steg för att få bort så mycket repor som möjligt, vi avslutar med att polera upp maximal glans innan vi lägger på vax eller lackskydd.

Mer info: Passar dig med en billack med ”solrosor” eller andra typer av repor. Behandlingen tar bort alla ytliga repor som går att få bort på ett säkert sätt, djupa repor kan fortfarande vara synliga. Efter behandlingen har du en fin och lättvättad yta. Noggrann tvätt och dekontaminering av lacken görs för att förbereda lacken för polering. En rubbing i de steg som lacken kräver görs av hela bilen görs för att få bort så mycket repor som möjligt. Sedan glanspoleras lacken med en fin polish för att få fram en fin glansig yta innan vi lägger ett avslutande skydd i form av vax eller lackskydd.

Avslutning med keramiskt vax - Pris på förfrågan

Avslutning med keramiskt lackskydd - Pris på förfrågan


KONTROLLTVÄTT AV LACKSKYDD (REKOMMENDERAT EFTER 1 ÅR)

Noggrann tvätt och dekontaminering av lacken samt en keramisk Quick Coat för att förbättra ditt skydd. Då har vi också chansen att kika om några repor eller liknande uppstått, som du kan välja att få åtgärdade.

Från 1490 kr


STORBILSTILLÄGG PÅ ALLA PRISER OVAN

Från +25-50% Exempelvis Volvo XC90, Range Rover Sport, BMW X3-X5, Mercedes GLC-GLE-GLS, VW Tiguan-Touareg, Porsche Cayenne, VW Amarok, RAM, Transporter.

Övriga fordon, kontakta oss.


HÄMTA & LÄMNA-SERVICE

Hämta & Lämna-service erbjuds mot 250 kr + 50 kr/mil. Detta erbjuds i mån av tid och i Luleå med omnejd, kontakta oss för bokning.

Using Format